avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... teren arabil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

teren arabil

BUNA ZIUA.DORESC SA VAND UN TEREN EXTRAVILAN LA URLEASCA.CE TAXE TREBUIE PLATITE MAI EXACT?
UNDE SE PLATESTE IMPOZITU SI CELELALTE TAXE
CAT ESTE IMOZITU PE AN LA UN HECTAR LA URLEASCA?TERENUL ESTE IN ARENDA.
VA ROG FITI EXPLICITI
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 16:59, 11 Aprilie 2011
Urleasca e comuna sau sat apartinator, mai intai mergi la Primaria respectiva, vezi cat e impozitul acolo vreo 40 si ceva de lei pe hectar, Daca nu ai declarat pamantul la primarie, platesti pe 5 ani in urma, il intabulezi, si apoi il vinzi. Citesti contractul de arendare, s-ar putea sa ai o clauza ca trebuie sa contactezi arendasul inainte de a vinde.
Dar cel mai bine, cred ca ar putea sa iti raspunda cei din Urleasca. :sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan de vanzare ! buna ziua, am depus la primarie ... Adriana68 Adriana68 Teren extravilan de vanzare ! Buna ziua, am depus la primarie toate actele pentru vanzarea unui teren extravilan catre asociatia unde sunt. Intre timp, pretul ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol arendat Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, va solicit punctul de vedere juridic, intrucat sunt intr-o situatie ce necesita a fi rezolvata urgent. Sunt proprietar pe 5 hectare de teren ... (vezi toată discuția)
Renta viagera iulliana iulliana in cazul incheierii unei rente viagere pentru un teren agricol arabil extravilan, dupa decesul proprietarului pamantului, copii mai pot mosteni pamantul, ori ... (vezi toată discuția)