avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperarea permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperarea permisului auto

buna ziua, as avea o intrebare, oare poti sa recuperezi un permis luat de politie, pt viteza, daca te duci cu actiunea cu stampila mare de la registratura instantei pe ea?Nu de alta dar pana s-ar scoate certificatul de grefa ar expira dovada deoarece contestatia s-a depus cam in ultima zi.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:12, 13 Aprilie 2011
Buna ziua !
Daca se contesta in instanta , in termen , procesul-verbal de contraventie , puteti ridica permisul de conducere numai cu certificatul de grefa eliberat de instanta .
Dupa primirea certificatului de grefa va puteti prezenta sa va ridicati permisul altfel nu.
Si daca actiunea a fost depusa prin posta cu confirmare de primire?
easy ride on! a scris:

Si daca actiunea a fost depusa prin posta cu confirmare de primire?

Se prezinta obligatoriu certificat de grefa , chiar daca aveti confirmarea de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)