avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Completare lista judete pe forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Completare lista judete pe forum

Am rugamintea sa completati lista judetelor din forum cu judetul Covasna.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 18:35, 19 Iunie 2008
La ce va referiti?
Daca e vorba despre lista consultantilor, Covasna nu e lsitata datorita faptului ca nu s-a inscris inca niciun consultant din Covasna.
In momentul in care se va inscrie primul consultant din acel judet, judetul va aparea automat in lista. :)

O zi buna.
katona ella a scris:

Am rugamintea sa completati lista judetelor din forum cu judetul Covasna.

Dvs. v-aţi declarat din judeţul Braşov.
Numai bine.
I-am modificat eu judetul din Brasov in Covasna. Probabil a selectat gresit judetul atunci cand a creat profilul de consultant. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa caut un avocat anume! elga50 elga50 Deci, vreau sa caut un anume avocat din Bucuresti, ii stiu doar numele (si acela aproximativ), vreau sa ma edific daca el e in evidenta acestui site sa vad ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Ce v-ati mai dori de la avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul ... (vezi toată discuția)