avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dobandire parti sociale/actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dobandire parti sociale/actiuni

care este procedura de dobandire a unui numar de parti sociale/actiuni la o societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: MMARI , utilizator 22:57, 4 Mai 2011
este o diferenta intre actiuni la SA si SRL
O alta intrebare: in cazul societatilor comerciale - S.A. inchise, ale caror actiuni nu se tranzactioneaza la bursa....pot fi tranzactionate actiunile prin contract de cesiune? si daca da...este necesara forma autentica?
eu am gasit dispoyitiile art. 98 parca, dar legea 31 este cam saraca..nu ma prea ajuta...
va multumesc!
unul dintre asociatii unui Srl a cesionat actiunile celuilalt asociat in baza Contractului de cesiune, in schimbul unei sume de bani pe care o incaseaza in rate.Cedentul in urma cesionarii actiunilor trebuie sa Finante ?
Unul dintre asociatii unui Srl a cesionat in anul 2010 actiunile celuilalt asociat in baza Contractului de cesiune, in schimbul unei sume de bani pe care o incaseaza in rate.Cedentul in urma cesionarii actiunilor trebuie sa declare si sa plateasca impozit la Finante ?

nu-mi poate raspunde nimeni?

Alte discuții în legătură

Distribuire dividende sorinccc sorinccc Situatie - O societate comerciala infiintata in martie 2012 cu 3 actionari, parti sociale egale. - Un asociat cesioneaza partile sale sociale in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Contract creditare societate, cesiune parti sociale andreeacatgirl andreeacatgirl In cazul in care un actionar crediteaza societatea cu sume de bani, iar ulterior vinde firma (cesioneaza partile sociale la valoarea nominala), care e cea mai ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui asociat din societate mara_iacob mara_iacob Am si eu o nelamurire in urmatoarea speta: un SRL cu 4 asociati; societatea detine 4 spatii comerciale. Unul dintre asociati vrea sa se retraga si vrea ca unul ... (vezi toată discuția)