avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o punere in posesie pentru un imobil. Ce fac mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o punere in posesie pentru un imobil. Ce fac mai departe?

Am obtinut de cateva luni punerea in posesie pentru un imobil nationalizat pe care l-am revendicat dupa 13 ani de procese. Acest imobil este impartit in mai multe apartamente care au fost inchiriate de catre stat si in care acum se gasesc mai multe familii.
As dori sa dispun de acest imobil insa avocatul nu doreste sa-mi explice exact ce trebuie facut mai departe. Am inteles de la el ca ar trebui proces de evacuare, dar ca inseamna multi bani si ca de fapt trebuie sa platim oamenii care stau acolo ca sa plece.
Asa ca m-ar ajuta sa stiu cat de cat ce as putea face acum.
Cel mai recent răspuns: cris150 , utilizator 17:44, 12 Aprilie 2011
v-a sfatuit f bine avocatul dvs. va trebuie sa faceti actiune in evacuare pt fiecare din cei care locuiesc acolo, pt fiecare apartament in parte. si va fi un lung sir de procese. cel mai eficient e sa va intelegeti amiabil cu fiecare persoana si sa le oferiti o varianta optima atat pt dvs cat si pt ele.
Si daca n-am bani sa le dau? Sunt 10 familii. Daca-mi cere fiecare cate 10000 euro, ma aduc in sapa de lemn. Din cate stiu le-au expirat contractele de inchiriere pe care le aveau cu statul. Chiar nu pot dispune decat dupa ani de zile de imobilul meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Problema cu chiriasi Chelba Elena Chelba Elena ma confrunt cu o problema daca ma poate cineva sa ma ajute va rog sa o faceti. este vorba despre un apartament care a fost inchiriat fara nici o formalitate. ... (vezi toată discuția)