ContSters58959 
	    	Utilizator

ContSters58959 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Anamaria Mihai 
	    	Avocat

Anamaria Mihai 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 hanna12345	                   

Sotul meu a fost mutat din penitenciarul Braila la penitenciarul Botosani dintr-un moyiv absurd. Cineva rau intentionat i-a folosit datele din buletin si facut ... (vezi toată discuția)
	                    hanna12345	                   

Sotul meu a fost mutat din penitenciarul Braila la penitenciarul Botosani dintr-un moyiv absurd. Cineva rau intentionat i-a folosit datele din buletin si facut ... (vezi toată discuția)

liliana_cl	                   

imi poate da un raspuns concret in ceea ce priveste o situatie care depaseste bunul simt al omului si anume:am o prietena care a fost citata intr-un proces in ... (vezi toată discuția)
	                    liliana_cl	                   

imi poate da un raspuns concret in ceea ce priveste o situatie care depaseste bunul simt al omului si anume:am o prietena care a fost citata intr-un proces in ... (vezi toată discuția)

ionharcau	                   

cum se poate renunta la actiunea in care am solicitat amanarea (intreruperea) executarii pedepsei cu inchisoarea? care este temeiul legal pentru o astfel de ... (vezi toată discuția)
	                    ionharcau	                   

cum se poate renunta la actiunea in care am solicitat amanarea (intreruperea) executarii pedepsei cu inchisoarea? care este temeiul legal pentru o astfel de ... (vezi toată discuția)