Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

Am solicitat Reg. Com. numirea unui lichidator care s-a numit in nov 2006.
 sarabana 
	    	Utilizator

sarabana 
	    	Utilizator	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

de ce totusi nu am fost notificati de lichidatorul respectiv.
Publicarea in BPI este opozabila tertilor si nu mai poate fi atacata lipsa notificarii?
 sarabana 
	    	Utilizator

sarabana 
	    	Utilizator	    

ginet	                   

Am un SRL care nu mai are are activitate din anul 2000. Din anul 2005 nu am mai depus bilanturile contabile anuale si la Registrul Comertului (doar la circa ... (vezi toată discuția)
	                    ginet	                   

Am un SRL care nu mai are are activitate din anul 2000. Din anul 2005 nu am mai depus bilanturile contabile anuale si la Registrul Comertului (doar la circa ... (vezi toată discuția)

nicoga	                   

Am solicitat informatii la Registrul Comertului; mi s-a comunicast ca firma este dizolvata. Stiam ca dizolvarea este insotita de lichidare. Ce sa inteleg, ... (vezi toată discuția)
	                    nicoga	                   

Am solicitat informatii la Registrul Comertului; mi s-a comunicast ca firma este dizolvata. Stiam ca dizolvarea este insotita de lichidare. Ce sa inteleg, ... (vezi toată discuția)

leobmi	                   

Daca poate cineva sa ma lamureasca care este procedura in cazul unei societati lichidate in baza unei Hot Jud. care are numit un lichidator si asociatul s-au ... (vezi toată discuția)
	                    leobmi	                   

Daca poate cineva sa ma lamureasca care este procedura in cazul unei societati lichidate in baza unei Hot Jud. care are numit un lichidator si asociatul s-au ... (vezi toată discuția)