avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... prima casa 3,probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

prima casa 3,probleme

Buna,
Asi avea o problema mai delicata si va rog sa imi dati un sfat.Eu am facut un antecontract cu vanzatorul pe data de 18-02-2011, acesta mi-a adus toate actele care imi trebuiau de la dansul pentru credit abea peste 2 saptamani.In momentul acesta am avut tot dosarul complet si semnat contractul de credit pe data de 24-03-2011, problema este ca directoarea de sucursala a fost foarte suparata pe noi pentru ca nu am vrut sa semnam la acel contract la notarul agreeat de ea.de aceea a doua zi ne-a spus ca nu a trimis dosarul la FNGCIMM si ca a primit confirmare ca este acolo.Dupa 2 saptamani am sunat noi la fond pentru a intreba ce se intampla cu creditul, iar acestia mi-au spus ca nu a primit nici un dosar e numele meu.Atunci am fost la sediu central din Constanta si am vorbit cu directoarea de acolo, si aceasta ne-a trimis spre urgentare pe data de 8-04-2011, fiind deja din acea data la FNG.Daca nu va veni aprobarea pana pe data de 17-04-2011 cand imi expira antecontractul, ce pot face eu ca sa nu pierd banii investiti, dati ca avans>???
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 15:10, 13 Aprilie 2011
Formulati o reclamatie la OPC Constanta sa ii sanctioneze pe practici comerciale incorecte.
Cititi Legea 363/2007.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui credit de nevoi personale fara ipoteca IANCUTA IANCUTA buna ziua! va rog mult sa-mi explicati cum sa procedez mai bine cand sunt executata silita la un teren si casa in valoare estimata de banca in jur de 119000 ... (vezi toată discuția)