avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura civila art.89!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura civila art.89!

Dispozitiile art.89 Cod proc. civila nu sunt aplicabile si la contestatia in anulare? Am fost contestator intr-un dosar civil si nu am fost citat la un termen de judecata, neavand cunostinta despre acesta oficial! Solutia data de instanta a fost nefavorabila, pentru ca asa se intampla in Romania asta, asa zis democratica!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 16:51, 22 Iulie 2008
In aceasta cauza, a contestatiei in anulare, eu sunt victima, persoana care a contestat o decizie civila pronuntata in recurs! Faptul ca nu am fost citat la al treilea termen de judecata, luand cunostinta despre acesta ulterior cand am aflat si solutia, nu este un motiv de a face o alta contestatie in anulare impotriva deciziei respective/ Eu zic ca da, pentru ca nu mi s-a permis sa-mi pledez cauza in fata acestei instante! Intr-o alta ordine de idei, nici nu ma mai miri prea mult de ce se intampla cu justitia din Romania! Maine Comisia Europeana va face public Raportul cu privire la justitie pentru Romania! Nu prea ii mangaie pe magistrati pe crestet, pentru actele de injustitie pe care le fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare admisa. rejudecare recurs craciunfcristian craciunfcristian buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare bcory bcory Buna seara, Doresc sa va expun urmatoarea speta: am deschis un proces avand ca obiect contestatia in anulare a unei hotarari definitive si irevocabile, insa ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters30487 ContSters30487 as putea depune o contestatie in anulare daca hotararea nu este inca redactata? Tin sa precizez ca termenul de depunerii contestatiei este de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)