ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

criscrissy 
	    	Utilizator

criscrissy 
	    	Utilizator	    

ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
 ContSters82289, utilizator 	
			 criscrissy 
	    	Utilizator

criscrissy 
	    	Utilizator	    

geany84 
	    	Utilizator

geany84 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Sabau Margareta	                   

Ea cetatean roman divortat se poate casatori cu cetatean israelian, necasatorit ,care si-a pierdut cetatenia romana plecind pe vremea comunismului in statul ... (vezi toată discuția)
	                    Sabau Margareta	                   

Ea cetatean roman divortat se poate casatori cu cetatean israelian, necasatorit ,care si-a pierdut cetatenia romana plecind pe vremea comunismului in statul ... (vezi toată discuția)

mary1905	                   

Buna am o intrbare: sint moldoveanca din R. Moldova si vreau sa ma casatoesc cu cetatean al Rominiei,cine stie ce acte si care e procedura de a depune ... (vezi toată discuția)
	                    mary1905	                   

Buna am o intrbare: sint moldoveanca din R. Moldova si vreau sa ma casatoesc cu cetatean al Rominiei,cine stie ce acte si care e procedura de a depune ... (vezi toată discuția)

deea_kiss29	                   

As dorii s-a stiu ce acte trebuiesc pentru casatoria dintre o romanca si a  unui cetatean tunisian pe teritoriul Romaniei  (vezi toată discuția)
	                    deea_kiss29	                   

As dorii s-a stiu ce acte trebuiesc pentru casatoria dintre o romanca si a  unui cetatean tunisian pe teritoriul Romaniei  (vezi toată discuția)