avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare administrator firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare administrator firma

Buna ziua,

As urmatorul caz: firma x, firma y, firma z.
Domnul X este director general la firma x cu norma de 8 ore. Poate avea inca 2 contracte a cate 4 ore pe firmele y si z, in conditiile in care la firma z este si administrator? Exista vreo ingradire legala referitoare la limita maxima a salariului in cazul normei partiale?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 13 Aprilie 2011
Nu exista nicio ingradire cu privire la limita maxima a salariului in cazul normei partiale .. numai limita minima este reglementata de lege.

Legea nu reglementeaza numarul maxim de c.i.m. pe care le poate incheia o persoana fizica in calitate de salariat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe cim comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Din cate stiu eu, nu pot exista mai multe contracte pentru un singur om cu 8 ore/zi si mai multi angajatori ;; gresesc eu? (vezi toată discuția)
Posibilitate anulare contract munca BadeaMAdrian BadeaMAdrian Buna ziua, As vrea sa stiu daca mi se pot anula in instanta contractele de munca sau ce se poate intampla in urmatoarea situatie: Din Noiembrie 2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Incadrare cim cu 8 ore/zi, 40/saptamana, dar norma de baza la alta unitate anamariagroza anamariagroza a) se poate incheia un CIM pentru o functie de executie cu durata de 8ore/zi, 40ore/saptamana la un angajator, dar sa nu fie considerat ca norma de baza la ... (vezi toată discuția)