avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dosar personal pentru un angajat la un SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dosar personal pentru un angajat la un SRL

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa cuprinda dosarul de personal al unui nou angajat la un SRL?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ANCA2002 , utilizator 16:34, 11 Mai 2011
nu inteleg de ce trebuie livret militar sau adeverinta de recrutare atata vreme cat armata nu este obligatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura angajare. CosminMcm CosminMcm Am un Srl nou infiintat, platesc impozit pe venit 3%-microintrprindere. Urmeaza sa angajez, care este procedura exacta, de ce acte am eu nevoie ca si ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru a angaja muncitori la intreprinderea mea individuala? Bibijoe Bibijoe Am o intreprindere individuala, si vreau sa angajez 2 muncitori.Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuie pentru a putea sa le fac contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
acte necesare artenemaria artenemaria ce acte sunt necesare pt. angajarea unui conducator auto pe camion (vezi toată discuția)