salut sunt casatorita de 2 ani. sotul meu cred ca e paranoic dintotdeauna a fost insa eu nam stiut pina am inceput sa traim impreuna, se enerveaza pe lucruri care un om de rind nici nu da atentie: in trafic e foarte nervos, la serviciu tot, toata lumea e rea si ii vrea raul, de ce vecinii fac burbeque si fumul vine la el, de ce cineva sa uitat la el sau la mine. se cearta cu toata lumea, si nui place aproape de nimeni. daca cineva il intreaba ceva de exemplu :ce mai faci , cum la tine? sta toata ziua si se gindeste ce a avut in vedere sau de ce la intrebat, oare are ginduri rele? ajunge pina la aceea ca se cearta cu o persoana din cauza ca la intrebat ce mai face. si cu mine la fel. tre sa fiu foarte atenta ce si cum ii pun o intrebare , ca sa nu-l enervez. e o persoana foarte negativa, in toate situatiile vede doar partea negativa. nu avem copii. el are o fetita din prima casatorie. ma gindesc sa divortez, dar nu stiu ce motiv sa inventez. mi se face mila de el ca e asa. apoi am inceput bussnes-ul nostru.insa totul e pe numele lui. nu stiu daca o sa divortez , o sa-mi revie si mie ceva.? am uitat noi traim in cipru de nord.
Daca v-ati casatorit in tara, aatunci promovati actiunea de divort la judecatoria din orasul uunde ati avut ultimul domiciliu comun in Romania. Puteti formula actiune de desfacere a casatoriei din culpa comuna, din culpa exclusiva a paratului sau de comun acord daca si sotul agreaza ideea divortului, avand in vedere faptul ca indepliniti conditiile (mai mult de 1 an de la incheierea casatoriei si nu aveti copii minori).
merci mult. in cipru neam casatorit. argumentele pe care le am sper sa fie suficiente. sotul nu stie ca vreau sa divortez si nu cred co sa fie prea incintat ca sa dea acordul.
Nu va grabiti cu divortul,care pare cea mai la indemana solutie.Consultati un PSIHOLOG.Graba cu care uni va da sfaturi cum si unde sa divortati mi se pare nepotrivita,ca sa nu spun altceva.Incercati comunicarea cu un psiholog.:D
ai dreptate filipstelian. insa am ajuns deja la discutia asta si se schimba pentru o saptamina maximum. apoi e aceeasi. chiar cu jum an in urma am discutat ca putem sa ajungem la divort daca continua si nici sa nauda. s-a observat schimbarea o luna nu mai mult. oricum 2 ani de zile nu e prea mult nici putin trait impreuna. ar fi trebuit sa divortez deodata. acum e mai greu si in plus mai avem si bussines-ul nostru. nu vreau sa-l 'enervez' prea tare ca sa nu ramin cu nimic. cred ca o sa apelez la un avocat totusi
Divorț
Gelata
Bună ziua, sunt căsătorită cu un străin, mai exact un pakistanez in Cipru, inițial am aflat ca nu era iubire, ba mai mult avea și soție ( nu este ... (vezi toată discuția)