avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renault clio symbol ruginit la 2 luni dupa livrare!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renault clio symbol ruginit la 2 luni dupa livrare!!!

buna ziua! am un client care are o reala problema cu RENAULT NISSAN ROMANIA, din cauza unui autoturism renault clio symbol cumparat in decembrie 2007 si care a inceput sa rugineasca din februarie 2008 iar acum, pe zi ce trece petele de rugina se inmultesc.
reprezentantii renault s-au oferit sa-i repare masina pe banii firmei renault, dar evident ca nu putem accepta reparatia din cauza faptului ca acele pete de rugina sunt tot mai multe.
deocamdata nu am gasit rezolvare cazului, nici in instanta, toata lumea indrumandu-ne sa rezolvam neplacerea pe cale amiabila.
a rezolva acest conflict pe cale amiabila, inseamna ca proprietarul masinii s-ar lasa tras pe sfoara de firma producatoare, acceptand o masina gata ruginita, desi o plateste ca pe una intacta-neviciata ca asta.
va rog cei care ati mai avut asfel de probleme cu masini renault sa ne anuntati, la adresa mea de consultant de pe acest site.

astept cu mare interes opiniile voastre!

av. vasilescu:luck:
Cel mai recent răspuns: toniraducu2006 , utilizator 11:07, 29 Iunie 2008
As incerca o conciliere directa, dar in paralel as scrie acelasi lucru, cu fotografii detaliate DIRECT LA FIRMA MAMA/ producatoare. Daca un reprezentant isi "permite" un pic de publicitate negativa, producatorul nu cred ca va fi dezinteresat. Am incercat varianta intr-o situatie similara si a mers. Succes!
va multumim foarte mult si noi ne-am gandit sa luam legatura cu firma mama.
...pai daca il tineti afara e normal sa rugineasca...
dle ovi :D suntetzi amuzant! si sa rugineasca la 2 luni?!??!!?:hm: ! poate ca este un accident izolat si firma producatoare (nu reprezentantul din Romania) cred ca ar face tot posibilul ca toata lumea sa fie multumita!
dle. ovi dvs. ati avut masina in viata dvs? ca sunteti ridicol prin afirmatia facuta.
75% din autoturisme sunt garate in parcari in aer liber si neacoperite.
dvs. in ce tara traiti?:P

Alte discuții în legătură

Probleme rar - norma de poluare geales geales am cumparat un autoturism skoda octavia din germania an 2009 motor 1900 cm euro 5{cf brif mic }. am fost la r.a.r pentru ai face cartea de identitate, si ... (vezi toată discuția)
Ce fel de piese se monteaza in ca z de dauna auto oana roxana oana roxana Am avut un accident si la momentul de fata am masina in service pentru reparatii pe RCA -ul celui vinovat. Cei de la service mi-au spus ca piesele ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Problema asigurari. grad de uzura al vehiculului estimat gresit andrei_jil andrei_jil Buna dimineata, Am un autoturism audi a6 din 2002 cu 269 000 km, care a suferit un \"mic\" accident in urma caruia a ajuns epava ( dauna totala ). Toate ... (vezi toată discuția)