avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Furt contoare RADET subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Furt contoare RADET subsol

Ieri au disparut contoarele RADET de la subsol . Un profesionist ne-a lucrat .Avem inregistrari video cu hotul , a oprit apa calda si caldura in bloc . S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare ? Locuiesc in sectorul 3 .
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 22:20, 18 Aprilie 2011
In urma sesizarii la politie au disparut ”vanzatorii ambulanti” si persoanele
adiacente lor din fata blocului.
Prezenta camerelor video a mai civilizat pe proprietarii care depuneau gunoaie in
alte locuri decat ghena-sau cei care isi zugravesc-care” imprumutau” flori
cei ce lasa ușa deschisa etc.
Anul trecut, la usa unui bloc am vazut un anunt al RADET-ului care informa ca nu raspunde pentru contoarele furate. Am intrat in alerta, mai ales ca la subsol au acces mai multe persoane...

De fapt primele instalari de contoare noi permiteau sustragerea acestora cu relativa usurinta...

Contoarele instalate ulterior sunt mai greu de furat datorita masurilor luate de firmele care le-au instalat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
eliasav, utilizator
elenazan a scris:

A sunat la interfon , cineva i-a deschis , iar la subsol a patruns foarte usor , fiind descuiat ca toata lumea are acces , acolo isi tin bicicletele , muraturile...plangere am facut s-au luat amprente , inregistrarea ,dar nu imi pun mari sperante

Pe viitor incuiati subsolul. Puneti yalla si fiecare proprietar sa aiba cate o cheie asa cum are cheie sau cartela de intrare in casa scarii.
Subsolul este incuiat , teoretic , ca practic cei care intra uita sa-l si incuie .
Iar eu am impresia ca numai cine doreste sa dispara acele aparate de masura face tot posibilul sa se intample ceva cu ele.Mie m-i se pare prea complicat pentru niste hoti de fier vechi sa intre pe la subsol si sa actioneze stiind ca [,] calea de retragere nu este sigura.Dar ce spun eu?. Poate foamea pe acolo este mai mare iar hotii sunt disperati.:(

Alte discuții în legătură

Furat de chiriasi marincristian marincristian Buna ziua! La sfirsitul lunii ianuarie am inchiriat o camera unui cuplu de tineri,urmind ca la data 15 februarie(la salariu) sa intocmim documentele legale. ... (vezi toată discuția)
Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara ... VIorinescu VIorinescu Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara blocului Locuiesc intr-un complex rezidential terminat acum ~5 ani unde contoarele de apa ... (vezi toată discuția)