Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Am nascut inainte de 31.12.2010 si vreau sa stiu daca intru sub incidenta OUG 111/2010 in ceea ce priveste concedierea. Copilul meu are acum 1 an jumate si tocmai am fost instiintata ca voi fi concediata.
~ final discuție ~
 andreiburciu	                   

Buna ziua
Sotia mea isi termina concediul CIC in data de 01 martie 2012 si din data de 2 trebuie sa revina la munca . In timp ce era in concediu CIC, ... (vezi toată discuția)
	                    andreiburciu	                   

Buna ziua
Sotia mea isi termina concediul CIC in data de 01 martie 2012 si din data de 2 trebuie sa revina la munca . In timp ce era in concediu CIC, ... (vezi toată discuția)

aijin	                   

Buna ziua. Care sunt posibilitatile ca o angajata sa fie concediata dupa revenirea din concediu de cresterea copilului? Mentionez ca postul sau nu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    aijin	                   

Buna ziua. Care sunt posibilitatile ca o angajata sa fie concediata dupa revenirea din concediu de cresterea copilului? Mentionez ca postul sau nu a fost ... (vezi toată discuția)

cca2123	                   

Buna ziua,
pe aceasta tema doresc sa va intreb daca  exista riscul de a fi concediata de la locul de munca in ipoteza ca aleg varianta de a sta 2 ani cu bebe ... (vezi toată discuția)
	                    cca2123	                   

Buna ziua,
pe aceasta tema doresc sa va intreb daca  exista riscul de a fi concediata de la locul de munca in ipoteza ca aleg varianta de a sta 2 ani cu bebe ... (vezi toată discuția)