avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Retragere cerere dosar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Retragere cerere dosar

Buna ziua. daca am apucat si am depus la dosar o cerere pt renuntare la judecata o mai pot cumva retrage pana la infatisare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 15:03, 15 Aprilie 2011
Problema se pune daca acest recurs pt indreptarea erorii materiale se judeca si instanta de la curtea de apel admite indreptarea erorii eu pot fi obligat la cheltuieli de judecata? intrucat art 281 ind 3 precizeaza ca partile nu pot fi obligate la plata chelt pt indreptarea erorilor materiale
in acest caz, ar fi indicat sa depuneti la instanta o nota de sedinta prin care sa aratai expres ca nu mai sustineti renuntarea la judecata din recurs.achiatai,cum va spuneam,taxa de timbru;
totusi, a nu crea sperante in van, in recurs nu se pot antama ca si motive erori de calcul material.motivele vizeaza alte aspecte ce pot fi invocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere indreptare eroare materiala Andrei2014 Andrei2014 Buna ziua, Intr-o sentinta ramasa definitiva dupa apel, numele unei parti nu este complet, adica nu are trecut si al doilea prenume. Trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Rectificare hotarare divort lucia70 lucia70 Pe ultima pagina a hotararii de divort am data de nastrere a copilului scrisa gresit , in loc de 20 este trecut 23 , vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cat ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa indrepte eroarea materiala si de calcul? desirelia75 desirelia75 judecatoria emite o hotarare in care s-a strecurat o greseala materiala si de calcul.aceasta greseala apare evidentiata corect in raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)