avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preschimbare C.I.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preschimbare C.I.

Buna,
Sunt divortata de 4 ani, dar abia acum am terminat partajul. Intre timp eu am achizitionat un apartament pe numele din c.i.(cel al sotului). In sentiinta de divort se specifica faptul ca trebuie sa revin la numele de fata.
Intrebarea mea este daca este un termen legal pentru acest lucru sau eu imi pot schimba C.I. (pentru noul domiciliu) tot pe numele vechi deoarece si actele de cumparare a apartamentului sunt tot pe numele cel vechi???????
Daca stie cineva sa-mi dea un sfat va rog.........
Ar fi mult prea comlicat sa revin la numele de fata, asta ar presupune schimbarea contractului de cumparare, modificare la fortele de munca,la carduri,conturi, curent,gaz,telefon, etc Exista vreo alta cale?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:48, 15 Aprilie 2011
un termen exista, numai ca.... daca va schimbati actele de identitate urmeaza a fi facute mentiuni pe toate contractele aflate in derulare. indicat ar fi sa faceti aceasta modificare!
Contractul de vanzare-cumparare ramane asa, restul se schimba....
trebuia sa va schimbati buletinul cu noul nume in termen de 15 zile, dvs folositi de 4 ani un nume care nu mai este al dvs.
la un moment dat, tot veti schimba buletinul, ca expira.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data aplicare modificare nume angajat (divort) dona77 dona77 Buna seara, In urmatoarea situatie: angajat care in 12.06.14 si-a schimbat buletinul (in baza unei sentinte de divort primita in luna mai) si l-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa divort, modificare contract s0a0n0d0u0 s0a0n0d0u0 Mi-am schimbat numele dupa divort (am revenit la cel de fata) dar nu am facut partaj si in contractul de apartament, care este pe numele amandurora, sunt ... (vezi toată discuția)
Am divortat de 6 luni Disconnect Disconnect buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns urgent si prompt, va rog frumos ! Acum 6 luni am divortat iar in urma deciziei definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)