avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am divortat de 6 luni
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am divortat de 6 luni

buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns urgent si prompt, va rog frumos !
Acum 6 luni am divortat iar in urma deciziei definitive si irevocabile a trebuit sa revin la numele de fata. intrebarea este, pot sa plec din tara fara sa schimb numele?, sunt intr-o situatie mai delicata si imi este greu sa schimb buletinul, iar acum am gasit un loc bun in strainatate si nu mai pot astepta noul buletin pe care ar trebui sa-l fac.
Va Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Disconnect , utilizator 07:20, 6 Mai 2012
Cat buletinul e valabil, la granita nu va opreste nimeni.
Aveati obligatia ca in termen de 15 zile de cand hot a ramas definitiva sa va schimbati buletinul, nici nu va costa prea mult. Poate va puteti amana plecarea 10 zile sa vi-l schimbati.
Pot aparea complicatii pe mai tarziu in acte, daca dvs incheiati contracte sub alt nume..
Puteti sa-l schimbati si acolo unde va duceti, la ambasada sau consulat
ok, va multumesc pt informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut- valabilitate carte de identitate dupa casatorie ionutt_78 ionutt_78 Buna ziua am si eu o intrebare cat este valabila cartea de identitate dupa casatorie si daca poti pleca imdiat in strainatate multumesc si astept ... (vezi toată discuția)
Intarziere schimbare nume dupa divort genoveva70 genoveva70 Buna ziua.......locuiesc si muncesc in Anglia de multa vreme si am divortat din februarie 2011;procesul de divort a avut loc in Romania ,Iasi;problema e ca nu ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat, intrare in tara axelluke axelluke Daca plec in vacanta pentru 3 zile, intr-o tara din UE, si imi expira buletinul cu o zi inainte de a ma intoarce, risc sa fiu oprit la aeroport sau sa am alte ... (vezi toată discuția)