avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

am doua nelamuri in legatura cu angajarea:
1 - m-am angajat cu data de 1 aprilie la o firma si as vrea sa stiu cum pot verifica acest lucru, pentru ca stiu ca a aparut aceasta aplicatie Revisal, ce trebuie sa vad ca sa aflu ca sunt angajat la firma respectiva....
2 - am un contrat de munca individula din 2007 pe perioada determinat de 3 luni, avand numar de inregistrare si semnat de ITM, as dori sa stiu daca acum cand m-am angajat la 1 aprilie 2011 se poate adauga in aplicatia Revisal de firma ce m-a angajat acum acest contract de munca....

va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 16 Aprilie 2011
1. Aplicatia Revisal nu este noua ea se utilizeaza din anul 2006.
2. CIM al dvs., din 2007 a fost inregistrat in Revisal la timpul acela.
3. Trebuie sa aveti si dvs. un exemplar din CIM, semnat de ambele parti si cu numar de inregistrare de la angajator.
4. Mergeti la Casa de Pensii si solicitati (contra cost) o adeverinta cu stagiul de cotizare si veti vedea acolo perioadele in care ati lucrat si veniturile lunare asupra carora vi s-a retinut contributia.
5. De asemenea angajatorul, la cererea dvs., va poate elibera o copie dupa inregistrarea CIM in Revisal.
murphy_04_09 a scris:

am doua nelamuri in legatura cu angajarea:
1 - m-am angajat cu data de 1 aprilie la o firma si as vrea sa stiu cum pot verifica acest lucru, pentru ca stiu ca a aparut aceasta aplicatie Revisal, ce trebuie sa vad ca sa aflu ca sunt angajat la firma respectiva....
....



Puteti solicita angajatorului sa va dea o copie, certificată de reprezentantul legal al acestuia sau de persoana împuternicită de angajator pentru conformitate cu originalul ale paginii/paginilor din registrul electronic, care cuprinde/cuprind înscrierile referitoare la persoana dvs.

De asemenea, o atfel de solicitare se poate depune si la ITM.
In acest fel, se poate verifica daca c.i.m. este sau nu transmis prin REVISAL.

Transmiterea c.i.m. prin REVISAL nu este o conditie de valabilitate a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca damian_mrn damian_mrn in urma cu aproximativ 3 luni am semnat contractul de munca la firma la care lucrez. as dori sa stiu cum pot verifica daca acest contract a fost si ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca inregistrat la itm ?!?! vio_r vio_r Buna seara ! Am si eu o nelumurire in legatura cu contractul individual de munca. Sunt in postura unui nou angajat si as dori sa stiu care sunt noile ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ContSters71676 ContSters71676 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot sa aflu daca contractul de munca pe care il am este inregistrat la ITM,daca atunci cand l-am semnat nu avea nici un numar de ... (vezi toată discuția)