avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NEDUMERIRE IN CE PRIVESTE MENTIONAREA SEDIULUI SOCIAL ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NEDUMERIRE IN CE PRIVESTE MENTIONAREA SEDIULUI SOCIAL PE FACTURILE LUNARE

Va rog sa ma lamuriti:

1. Pe factura emisa de comerciant pentru plata abonamentului lunar (de prestari de servicii) trebuie mentionata obligatoriu adresa sediului social al abonatului?
2. Dar, daca abonatul este persoana fizica ce se mentioneaza, avand in vedere ca nu e vorba de firma, deci nu are de sediu social?
3. Unde (in legislatie) sa caut temeiul legal pentru continutul/intocmirea facturilor lunare?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2011
relav_2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 14:25, 17 Aprilie 2011
inlocuiti denumirea de "sediu social" cu "adresa" care e problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare factura fiscala : produs livrat prin curier hordymulberry hordymulberry Intrebarea mea se refera la urmatorul astepct : Trimit o factura cu produsul livrat prin curier La completare la delegat mi se pare normal sa scriu firma ... (vezi toată discuția)
Cnp si semnatura factura electronica alexandru08 alexandru08 Va rog sa imi spuneti, daca, conform codului fiscal, in cazul unei societati comerciale este obligatoriu la intocmirea facturii CNP-ul emitentului si/sau ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina factura? WEO WEO Am niste nelamuriri in ceea ce priveste datele obligatorii pe care trebuie sa le contina o factura si in aces sens va cer ajutorul. Emitentul facturii este ... (vezi toată discuția)