patronul unui bar nu imi da voie sa stau la masa de la intrare in local (sustinand k e masa ei), dar nici pe scaunul pe care l-a pus la bar. nu am facut scandal nu am jignit-o cu nimik, pur si simplu zice k pe scaun nu am ce cauta pt ca e scaunul barmanului si el trebuie sa stea in fata barului si nu are voie sa se miste de akolo numai kand e chemat. in plus ma jigneste pe ungureste nestiind k si eu cunosc limba. de aici mi-am dat seama k are treaba cu mine, nu ii place cum arat si ca stau o ora sau doua la o cafea si un suc (asta zice pe ungureste) si am auzit cum i-a zis unui client sa ma intrebe dak nu am treaba akasa. clienti nu are atatia, incat sa fie nevoita sa ma dea afara k nu are loc sau ceva de genul.
Proprietara barului are dreptul sa va refuze chiar si intrarea pe proprietatea ei… Poate e greu de crezut, dar adevarat.
“Barul public” despre care scrieti este, de fapt, proprietate privata…
Puteti reclama proprietara pentru discriminare… daca credeti ca despre aceasta chestiune e vorba.
Puteti reclama proprietara la… protectia consumatorului etc s.a.m.d. dar nu merita nimic din toate acestea pentru ca e mai mare daraua decat ocaua.
s-a rezolvat... nici prietenul meu nu mai suporta situatia si si-a dat demisia era jignit mai tot timpul ... foloseau termeni pe care eu nu pot sa ii scriu. :) akum are treaba cu vecina de langa ea care isi deschide un non-stop si cu o fosta angajata care a lasat-o balta... a avut mai multe angajate la negru care i-au plecat din cauza comportamentului ei... pacat k isi bate joc ... bine k ne-am scapat de ea ...
Buna micutzica21,
Ma bucur pentru tine ca s-a rezolvat favorabil,acel neajuns cu doamna respectiva.Daca are un vocabular "indecent"va fi o problema intre ea si personal,cit despre viitorul local "non-stop",cu siguranta ii va capta toti clientii nemultumiti de comportamentul ei.Foarte frumos din partea ta,ca ai revenit cu mesajul edificator al problemei tale.=D>