avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REZILIERE CONTRACT DE COMODAT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REZILIERE CONTRACT DE COMODAT

Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este inregistrat la vreun notar si este pe termen nelimitat cu posibilitatea rezilierii in urma unui preaviz de 15 zile.Cum pot rezilia acest contract?Precizez ca pe cale amiabila nu exista nici-o sansa.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 18:58, 17 Aprilie 2011
Atunci radiati sediul social al societatii respective, asa cum am postat mai sus dupa care chemati inapoi executorul sa rezolvati si restul.
Multumesc!
Asta se poate numai in instanta?
Daca el isi schimba sediul social dupa ce-i reziliati contractul, atunci nu este nevoie de instanta, iar faptul ca-i reziliati d-voastra contractul, si sa spunem instiintati d-voastra registrul comertului, acesta nu-i anuleaza adresa automat din baza, fapt care conduce pentru d-voastra la o actiune de radiere a sediului in justitie.
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator
Da, dar nu uitati sa-l notificati anterior, deoarece este o conditie de admitere a actiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract comodat cristina.m_m cristina.m_m Dragilor, va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Situatia mea este urmatoarea: - am incheiat cu niste prieteni un contract de comodat prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat ionnicu ionnicu In luna februarie 2014 am incheiat un contract de comodat cu o ruda care detine PFA si avea domiciliul in locuinta mea, pentru functionarea sediului ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu firma d3ag0s d3ag0s As dori sa stiu care este calea legala prin care pot forta schimbarea sediului social al unei societati comerciale. Povestea pe scurt este urmatoarea: in 2009 ... (vezi toată discuția)