avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara.va rog sa-mi raspundeti daca este posibil cat timp dureaza un divort .avem si un copil minor,si locuim in italia multumesc.
Cel mai recent răspuns: gloria gloria , utilizator 20:50, 17 Aprilie 2011
athe a scris:

atunci sa promoveze dansul actiune de divort. daca va cere si el tutela copilului atunci e complicat fiindca va fi nevoie de ancheta sociala iar dvs nu domiciliati in tara. sotul nu are nicio sansa sa i se incredinteze tutela exclusiva a fetitei de catre instanta de judecata.

Chiar credeti ca legislatia din tara se aplica in Italia? ... s-a facut mentiunea ca ambii soti locuiesc in Italia.
multumesc dansul acum se afla in Romania si va depune el cererea de divort (nu mai poate este indragostit )de aceea intrebam cat timp se vrea pentru un proces de divort ca sa ma pregatesc psihic si financiar.As dori sa va mai intreb ceva pensia alimentara cum se calculeaza?dansul are un salar de baza de 1300 euro plus transfertele care le face in fiecare luna are un total de 2400 euro curati(este sofer pe camion)pensia alimentara se calculeaza din salarul de baza 1300 euro sau din totalul de 2400 euro?Va multumesc
Buna seara dna.Gloria,
Sotul dvs.,inteleg ca se afla in tara si introduce actiunea de divort,"fiind indragostit....Profitati cit puteti de acest sentiment al dinsului pentru doamna respectiva,impunindu-va conditiile dvs.Cu siguranta veti obtine in termeni corecti tot ce credeti ca meritati.:luck:
va multumesc pentru raspuns.este incredibil tot el imi pune conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - minor nascut inaintea de casatorie- Bogdan28 Bogdan28 situatia este urmatoarea : minorul s-a nascut inaintea casatoriei. parintii momentan locuiesc in italia si vor sa divorteze rapid. in situatia in care fac ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara.sunt casatorita de 5 ani Din luna iulie 2010 sotul meu ma inseala cu fosta lui iubita casatorita si ea in momentul de fata.(Noi ne aflam in Italia ... (vezi toată discuția)
Calcularea pensiei alimentare ContSters167014 ContSters167014 :\">BUNA ZIUA.AS DORI SA VA MAI INTREB UN LUCRU CUM SE CALCULEAZA PENSIA ALIMENTARA?DE EXEMPLU :SOTUL MEU ARE UN VENIT DE 2400 EURO PE LUNA (aici in ... (vezi toată discuția)