avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Corecturi in procesul-verbal de contraventie.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Corecturi in procesul-verbal de contraventie.

Sunt permise sau nu CORECTURILE (suprascriere)iin procesul verbal de contraventie?
Cel mai recent răspuns: Teodor Dobrean , Notar 09:31, 24 Iunie 2008
Nu este permisa nici o corectura sau stersatura in procesul verbal in care a fost consemnata o contraventie. Dar in cazul in care se poate distinge cu exactitate imprejurarile in care s-a produs contraventia, datele contravenientului precum si articolul din lege sub a carui incidenta va supuneti... atunci este valabil.
O zi buna. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac amenda legea 203/1994 andrei2233 andrei2233 cum se poate ataca un proces verbal pe baza legii 203/1994? un punct slab pe care l-am gasit ar fi ca amenda nu are semnatura agentului constator pe verso,nici ... (vezi toată discuția)
Contestatie p.v. amenda circulatie auto. nik69 nik69 Decizia nr. 8/2018, ÎCCJ . -la ce se refera a se face dovada ca i s-a produs o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii luate ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala. ce sa spun in instanta sa scap de amenda? GimiMonk GimiMonk Ne-am intalnit mai multi in camin si am dat un \"chef\", de fapt era ziua unui coleg si ne-am adunat mai multi prieteni. Nu am distrus nimic, nu au existat ... (vezi toată discuția)