ContSters116443 
	    	Utilizator

ContSters116443 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mirceaivan	                   

Va salut cu mult respesct!
Sunt din Craiova.
Va supun atentiei cazul meu si la sfarsitul expunerii am cateva intrebari, la care va rog sa-mi raspundeti, daca ... (vezi toată discuția)
	                    mirceaivan	                   

Va salut cu mult respesct!
Sunt din Craiova.
Va supun atentiei cazul meu si la sfarsitul expunerii am cateva intrebari, la care va rog sa-mi raspundeti, daca ... (vezi toată discuția)

alinedelea	                   

As dori sa aflu care este in cazul insolventei,  temeiul legal sau procedura  prin care se stabileste  alegerea salariatilor care urmeaza a fi disponibilizati ... (vezi toată discuția)
	                    alinedelea	                   

As dori sa aflu care este in cazul insolventei,  temeiul legal sau procedura  prin care se stabileste  alegerea salariatilor care urmeaza a fi disponibilizati ... (vezi toată discuția)

vigu34	                   

Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:
1. Intr-o societate comerciala, in vederea rentabilizarii, se decide concedierea colectiva a ... (vezi toată discuția)
	                    vigu34	                   

Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:
1. Intr-o societate comerciala, in vederea rentabilizarii, se decide concedierea colectiva a ... (vezi toată discuția)