avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Ce se intampla cu \"Alerte mesaj\"?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Ce se intampla cu "Alerte mesaj"?

1. De cateva zile nu mai sunt abonat la "alerte mesaj". Am fost dezabonat fara stiinta si voia mea.
2. Am intrat pe
www.avocatnet.ro/content/con...
am bifat cele 4 optiuni, scrie "Preferinte salvate cu succes" si... nimic, se debifeaza singure.
3. Ce s-a intamplat, unde gresesc?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:18, 18 Aprilie 2011
Valeriu, Newsletter Avocatnet.ro trebuie sa-l primesti pe adresa de mail ...

Pentru ”Alerte mesaj” trebuie sa bifezi casuta *Anunta-ma cand apare un raspuns*.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Azi am folost *Anunta-ma cand apare un raspuns* si nu am fost anuntat cand cineva a raspuns.
Pe mine ma anunta pe mail ca s-a raspuns ...
Se pare ca a inceput sa functioneze iar.
Sa vad pana maine ce se mai intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)