Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare termene

La o hotarare data la judecarea in fond se face referire doar la termenul pentru plata sultei...nu si la termenul pentru predarea autoturismului (acesta i s-a atribuit paratului-reclamant...)...
Se poate preda autoturismul odata cu plata sultei (adica la expirarea termenului de 4 luni) ?
Daca refuza semnarea unui proces verbal de predare-primire a autoturismului (atunci cand o sa-l predau) ce se poate face ?
La un eventual apel pot aduce probe noi ?
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
miniona20, utilizator
Nu sunteti prea explicit ,sper sa fi inteles eu situatia dvs. Autoturismul este la dvs. insa a cazut in lotul sotiei la partaj .La ramanerea definitiva a hotararii trebuie sa-i dati auto in prezenta a doi martori si semnati un proces verbal de predare primire. Daca nu va intelegeti ii faceti o notificare scrisa in care ii fixati un termen ,ora si loc prin avocat si chemati sa-i dati masina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acceptare plata sulta ContSters198775 ContSters198775 Solutia data intr-un proces de partaj a fost atribuirea locuintei catre paratul-reclamant cu obligativitatea acestuia la plata unei sulte catre ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar dupa divort-hotarare definitiva georgeconstantin georgeconstantin Buna seara Am divortat in anul 2013,hotarare definitiva.Ii platesc paratei 1/4 din pensia mea,ca renta viagera.N-am avut copii. In anul 2015 am inaintat ... (vezi toată discuția)