rtek 
	    	Utilizator

rtek 
	    	Utilizator	    

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

ipi 
	    	Utilizator

ipi 
	    	Utilizator	    

ipi 
	    	Utilizator

ipi 
	    	Utilizator	    

Procesul verbal se poate incheia in termen de 6 luni de la data constatarii faptei care constituie contraventie (deci e incheiat inlauntrul termenului de prescriptie) si trebuie comunicat in termen de o luna de la data incheierii.
Daca aveti rovinieta valabila pentru auto X la 18.11.2010 atunci aveti sanse de reusita.
 ipi, utilizator
 ipi, utilizator 	
			 Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Deci mai mult de 90 de zile intarziere ii considerata o "intarziere prea mica"? Dar daca noi am intarzia cu 90 de zile cu plata taxelor? Ar fi tot o intarziere prea mica pt. aplicarea penalitatilor? :)
 peugeot	                   

Buna seara, va retin si eu cu situatia mea : in data de 31.10.2010 am fost \"prins de cititoarele de roviniete in Calugareni-Giurgiu. In data de 31.03.2011 imi ... (vezi toată discuția)
	                    peugeot	                   

Buna seara, va retin si eu cu situatia mea : in data de 31.10.2010 am fost \"prins de cititoarele de roviniete in Calugareni-Giurgiu. In data de 31.03.2011 imi ... (vezi toată discuția)

dany2605	                   

Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa
Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
	                    dany2605	                   

Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa
Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)

valisox	                   

pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)
	                    valisox	                   

pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)