ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

paul_anton_20044 
	    	Utilizator

paul_anton_20044 
	    	Utilizator	    

viespiuta 
	    	Utilizator

viespiuta 
	    	Utilizator	    

paul_anton_20044 
	    	Utilizator

paul_anton_20044 
	    	Utilizator	    

Milanezu21	                   

Buna ziua,am primit acum 2 saptamani un plic cu 2 amenzi (30 iunie si 7 iulie)acum iar am primit inca 2(ambele in iulie).Mentionez ca eu nu am avut rovinieta ... (vezi toată discuția)
	                    Milanezu21	                   

Buna ziua,am primit acum 2 saptamani un plic cu 2 amenzi (30 iunie si 7 iulie)acum iar am primit inca 2(ambele in iulie).Mentionez ca eu nu am avut rovinieta ... (vezi toată discuția)

ispasdina	                   

Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)
	                    ispasdina	                   

Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)

bubby	                   

cum se procedeaza in cazul in care am rovinieta pe 1 an si schimb nr masinii , unde trebuie anuntat ?
 (vezi toată discuția)
	                    bubby	                   

cum se procedeaza in cazul in care am rovinieta pe 1 an si schimb nr masinii , unde trebuie anuntat ?
 (vezi toată discuția)