avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cic

am o fetita nascuta in martie 2010. sotia mea a fost in cic, la inceputul lui 2011 reluand activitatea. intrebarea mea este daca eu pot intra in cic pana la implinirea varstei de 2 ani a fetitei si daca da, in ce conditii. mentionez ca sunt salariat fara intrerupere din anul 2000.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 21 Aprilie 2011
Intrati in CCC in aceleasi conditi ca si sotia dvs ... va sunt aplicabile prevederile OUG nr.148/2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cic - departament desfintat andreiburciu andreiburciu Buna ziua Sotia mea isi termina concediul CIC in data de 01 martie 2012 si din data de 2 trebuie sa revina la munca . In timp ce era in concediu CIC, ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie lori2009 lori2009 Pentru un copil nascut 23 decembrie 2010, mama s-a intors la servici din martie 2011, care este cuantumul stimulentului de insertie? (vezi toată discuția)
Intreruperea concediului de crestere a copilului pânã la 2 ani Cosmin_C Cosmin_C Buna ziua Sotia este in concediu de crestere a copilului de 1 an si 3 luni dar i s-a oferit o ocazie de angajare si a acceptat-o, deci face demersurile pentru ... (vezi toată discuția)