avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna, bunicul meu a fost improprietarit cu teren de 1ha, pentru ca aluptat in cel de al doilea razboi mondial, la primariein REGISTRUL AGRICOL, apare cu 0.95 ha,iar in harta dupa care a fost pus in posesie 1ha, dar nu aceasta este problema.
una din suprafetele de teren, de 0.50ha, a fost schimbata in 1960 pentru un teren pe care a construit casa in care a locuit. Acest teren a apartinut bisericii din sat, iar acum, desi acel schimb a fost inregistrat in primarie, este consemnat in REGISTRUL AGRICOL, pentru ca nu avem un act legal, primarul impreuna cu preotul au facut TITLUL DE PROPRIETATE bisericii inclusiv pe cei 0.50 ha pe care bunicii mei au construit casa. As vrea sa stiu ce se poate face pentru a lamuri situatia.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:05, 27 Aprilie 2011
Actiune in instanta-actiune in constatare nulitate titlu de proprietate.In acest caz intervine si uzucapiunea -Va trebuie un avocat bun, specializat pe probleme de fond funciar, retrocedari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru agricol jorrdy jorrdy Caz concret: În registrul agricol, la pagina alocată bunicului meu sunt detaliate suprafețele de teren pe care le-a avut în proprietate (locație, ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate maboo55 maboo55 Va aduc in discutie o speta ceva mai complicata, ce ma priveste personal, va rog sa ma ajutati pentru a intra in legalitate si ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)