avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vizare bilant obligatorie?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vizare bilant obligatorie?

Daca sunt administratorul unei societati care are cifra de afaceri 30 000 euro si eu intocmesc toate actele contabile este obligatoriu sa am bilantul vizat de un expert contabil?
Dc nu puteti sa-mi dati un text din lege?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 00:41, 27 Aprilie 2011
daca in actul constitutiv inregistrat la RC este precizata in componenta consiliului director persoana expert contabil, aceasta le va viza
Bilantul trebuie semnat de un economist sau expert contabil.
Pentru ca aveti CA sub 35000 eur (si total active trebuie sa fie tot sub limita) puteti incheia un contract civil cu un economist pentru semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi bilant cristina29 cristina29 Buna ziua! Mai e un pic si se apropie termenul de depunere al bilantului, si nu sunt lamurita intr-o privinta... Dat fiind faptul ca firma nu depaseste CA de ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)