avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 eur?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:37, 19 Mai 2011
da.
Nu poate semna bilantul.
Pentru a putea semna bilantul trebuie sa aibe studii superioare economice si functie de contabil sef / director economic / etc sau sa fie expert contabil CECCAR.

Economistul cu carte de munca poate semna doar pentru firme cu CA sub 35000 eur.
daca sunteti angajat cu carte de munca si frecventati cursuri de studii superioare puteti inclusiv din anul I de facultate dar sigur vor fi multi care vor spune NU, SUCCES! daca este si optiunea administratorului LINISTITA.
Cum ati ajuns la concluzia ca "merge" si cu un an de facultate ?
doradragan a scris:

daca este si optiunea administratorului LINISTITA.


administratorul nu poate "opta" ceva ilegal... sau poate, da' platesteB-)

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru ca = sau > 35000 euro Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti un economist sub ce forma de incadrare poate tine contabilitatea unei firme si semna bilantul, cu CA mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant bastti bastti buna ziua Sunt angajat pe o firma contabil sef , dar am liceul economic nu studii superioare. Eu intocmesc bilantul , ce se intampla dac il si semnez eu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu ca < 35 000euro bogdanch bogdanch Din cate am inteles exista o noua lege care permite oricarei persoane cu studii economice sa tina contabilitatea unei societati comerciale al carei cifra de ... (vezi toată discuția)