Diana Ionela Timoscov 
	    	Contabil

Diana Ionela Timoscov 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 ContSters109653	                   

O persoana fizica vinde terenuri (parcelate ) in valoare totala de peste 35000 euro.
Cred ca terenurile sunt construibile ( inca nu am confirmarea). M-a rugat ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters109653	                   

O persoana fizica vinde terenuri (parcelate ) in valoare totala de peste 35000 euro.
Cred ca terenurile sunt construibile ( inca nu am confirmarea). M-a rugat ... (vezi toată discuția)

contexaudit	                   

o firma platitoare de TVA isi suspendata activitatea la registrul comertului la data de 28 dec 2010
in 10 ianuarie 2011 inceteaza suspendarea si isi reia ... (vezi toată discuția)
	                    contexaudit	                   

o firma platitoare de TVA isi suspendata activitatea la registrul comertului la data de 28 dec 2010
in 10 ianuarie 2011 inceteaza suspendarea si isi reia ... (vezi toată discuția)

dissy	                   

Buna ziua,
Am o firma neplatitoare de tva infiintata in 2010 , iar in luna martie are ca de 33351 ron. Uitandu-ma pe forum la discutii despre depasirea ... (vezi toată discuția)
	                    dissy	                   

Buna ziua,
Am o firma neplatitoare de tva infiintata in 2010 , iar in luna martie are ca de 33351 ron. Uitandu-ma pe forum la discutii despre depasirea ... (vezi toată discuția)