avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Punct de lucru persoane fizice(avocati,notari)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Punct de lucru persoane fizice(avocati,notari)

Care este articolul de lege care reglementeaza punctul de lucru la persoane fizice(avocati,notari), si ce facem in situatia in care nu ai nicio cheltuiala la acest punct si niciun venit declaram zero?
Cel mai recent răspuns: SANDU CARMEN , utilizator 16:52, 2 Mai 2011
Sunt reglementari diferite . Avocatii infiinteaza sediu secundar conform Legii 51/95 iar notarii potrivit legii notarilor.Nu se declara la Registrul comertului . Contabilitatea se tine in partida simpla :venituri si cheltuieli, iar declaratia este lunara la barou si anuala la adm. financiara .
Multumesc pentru raspuns, dar eu tot nu sunt lamurita pentru ca am o societate civila de avocatura cu trei asociati,cu sediul in Bucuresti, si are un punct de lucru in Cluj. La punctul de lucru din Cluj nu are nicio cheltuiala si niciun venit, intrebarea este: chiar daca in Cluj nu au venituri si nici cheltuieli trebuia completat formularul "200" si formularul "204" cu zero? Pentru ca am declarat in aceste doua formulare ca sursa de venit numai din sediul din Bucuresti nici nu am pomenit in vreun formular de Cluj.(desi punctul este declarat la fiscul din Cluj) Si ma tot gandesc daca am facut bine sau nu. Multumesc inca o data pentru raspuns si astept sa ma "limpezesc la creier"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru cu 1 salariat ContSters159316 ContSters159316 am infiintat un punct de lucru , in declaratie am mentionat 1 salariat cei de la registrul comertului au spus ca nu e nevoie sa declar ala admin financiara ... (vezi toată discuția)
Domiciliu fiscal Performia Finance Performia Finance Buna seara, doresc o confirmare in urmatoarea problema: persoana juridica cu sediul social in Bucuresti vrea sa-si deschida un punct de lucru operational in ... (vezi toată discuția)