smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

laurindaaa 
	    	Utilizator

laurindaaa 
	    	Utilizator	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

Are angajatul dreptul sa refuze marirea termenului de preaviz?
 laurindaaa 
	    	Utilizator

laurindaaa 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mariralu	                   

Buna ziua ,
    Dupa cum stim toti, au intervenit unele shimbari in CIM, privind previzul ( demisie, concediere) , intrebarea mea este: trebuie sa fac act ... (vezi toată discuția)
	                    Mariralu	                   

Buna ziua ,
    Dupa cum stim toti, au intervenit unele shimbari in CIM, privind previzul ( demisie, concediere) , intrebarea mea este: trebuie sa fac act ... (vezi toată discuția)

hgabi	                   

As dori sa stiu, care termen de preaviz in caz de demisie trebuie luat in considerare in cazul demisiei angajatului: cel de 20 zile lucratoare prevazut in noul ... (vezi toată discuția)
	                    hgabi	                   

As dori sa stiu, care termen de preaviz in caz de demisie trebuie luat in considerare in cazul demisiei angajatului: cel de 20 zile lucratoare prevazut in noul ... (vezi toată discuția)

leuca_luminita	                   

In contractul individual de munca incheiat in 2010 este prevazuta o perioada de preaviz in cazul demisiei de 15 zile calendaristice. In contractul colectiv la ... (vezi toată discuția)
	                    leuca_luminita	                   

In contractul individual de munca incheiat in 2010 este prevazuta o perioada de preaviz in cazul demisiei de 15 zile calendaristice. In contractul colectiv la ... (vezi toată discuția)