avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT INCHIRIERE CU RETINEREA UNEI GARANTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT INCHIRIERE CU RETINEREA UNEI GARANTII

Doresc sa ichiriez un apartament si am nevoie de un model de contract pentru inchiriere care sa prevada tot ceea ce trebuie din punct de vedere legal inclusiv incasarea chiriei in avans pe trei luni precum si a unei garantii pentru eventuale stricaciuni sau neplata utilitatilor,etc; garantie pe care o voi restitui la sfarsitul perioadei de contract daca apartamentul este predat intr-o stare buna fara stricaciuni si cu toate platile la zi. Acest contract vreau sa-l inregistrez la administratia financiara pentru a fii in perfecta legalitate.
Va rog daca ma puteti ajuta si cu alte informatii legate de acest subiect,astept cu nerabdare .=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:44, 27 Aprilie 2011
luati legatura cu un avocat care sa va redacteze contractul de inchiriere. orice model ati gasi va trebui sa fiti atenti la conditiile de reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie contract inchiriere ContSters61319 ContSters61319 Locuiesc intr-un apartament prin contract de inchiriere cu termenul de un an. Termenul limita al contractului este 20 Decembrie 2008. Vreau sa ma mut si am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu bună ziua, am un apartament disponibil (pe ... Pietra Pietra INCHIRIERE SPATIU Bună ziua, Am un apartament disponibil (pe care nu vreau să-l vând momentan) și aș vrea să-l ofer in chirie unei familii nevoiașe ... (vezi toată discuția)
Probleme relatia chirias-proprietar ContSters44992 ContSters44992 O prietena de-a mea are mai nou probleme cu proprietarul. Ea sta in chirie intr-un apartament confort 2. Si-a platit chiria in fiecare luna in valoare de 300 ... (vezi toată discuția)