gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

TDorina 
	    	Utilizator

TDorina 
	    	Utilizator	    

blackmamba 
	    	Utilizator

blackmamba 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Leontina Marinela	                   

Buna seara,
Eu si sotul ne-am casatorit in Romania dar locuim in Anglia. Fratele meu, care locuieste cu noi, a venit acasa de la servici mai devreme si, in ... (vezi toată discuția)
	                    Leontina Marinela	                   

Buna seara,
Eu si sotul ne-am casatorit in Romania dar locuim in Anglia. Fratele meu, care locuieste cu noi, a venit acasa de la servici mai devreme si, in ... (vezi toată discuția)

manunicoleta933@yahoo.com	                   

buna ziua .Va rog sa mi spuneti casatoria in Anglia este recunoscuta in Romania .Baiatul meu a olecat cu prietena lui in Anglia .Daca se casatoresc acolo este ... (vezi toată discuția)
	                    manunicoleta933@yahoo.com	                   

buna ziua .Va rog sa mi spuneti casatoria in Anglia este recunoscuta in Romania .Baiatul meu a olecat cu prietena lui in Anglia .Daca se casatoresc acolo este ... (vezi toată discuția)

Elena 14	                   

Buna ziua,sunt casatorita si am un bebe de 4 luni de zile,relatia cu sotul nu este prea buna si as fi interesata ce se poate intampla cu bebe in caz de ... (vezi toată discuția)
	                    Elena 14	                   

Buna ziua,sunt casatorita si am un bebe de 4 luni de zile,relatia cu sotul nu este prea buna si as fi interesata ce se poate intampla cu bebe in caz de ... (vezi toată discuția)