avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

Buna ziua, in perioada 10nov 2010 - 21martie 2011 am fost angajata a unei SC din Bucuresti cu punct de lucru in Slatina. Dupa incetarea contractului de munca in urma demisiei mele nu am intrat in posesia nici unui act : carnet de munca, decizie de incetare, fisa de lichidare, angajatorul ma amana de la o saptamana la alta de o luna de zile. Incepand cu 1mai voi lucra la o multinationala care imi cere fisa de lichidare si carnetul de munca copie pe fiecare pagina. Am sunat la ITM Bucuresti, m-au directionat catre Casa de Pensii Bucuresti, cei de acolo inapoi catre ITM sa obtin numarul cutiei in care se afla carnetul de munca. Am primit mai multe nr de telefon la care nu raspunde nimeni ore intregi, sau dupa 3apelui intra faxul, cine ma poate ajuta cu un numar de telefon valid al inspectorilor ITM sector 2? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nic_o_mez , utilizator 20:58, 28 Aprilie 2011
Incercati la tel: 021/ 331.76.98 (inspector de serviciu pe relatii de munca).
De la fostul angajator solicitati nota de lichidare, decizia de incetare a contractului de munca, precum si o adeverinta care atesta vechimea in munca, dat fiind ca, in cazul in care ati avut carnet de munca intocmit, inscrierile din acesta s-au facut pana la data de 31.12.2010. In aceste conditii, va trebuie o adeverinta si cu vechimea / modificarile aduse la CIM dupa 31.12.2010.
Daca refuza eliberarea documentelor, sesizati Inspectia muncii.
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
Rodica2011, utilizator
Adevarat a Inviat! de la acel numar de telefon am fost indreptata spre celelalte..multumesc!
Da, mai draguti au fost la Casa de pensii, pe baza numarului cutiei in care se afla carnetul de munca ma vor putea ajuta sa o recuperez pentru copie xerox. Este cu adevarat o minune sa aflu un numar de telefon la care sa primesc un raspuns concret, mentionez ca sunt din Slatina si angajatorul din Bucuresti, de la 1mai am semnat cu o multinationala si trebuie sa am copia carnetului de munca si fisa de lichidare.. posibil sa ajung sa fac reclamatie angajatorului, desi nu as vrea sa fac rau..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva unei firme radiate clara - maria clara - maria Sotul meu a lucrat ca medic veterinar 2 ani de zile la firma RA- CARN SRL care a fost radiata la 04.02.2011 ca urmare a inchiderii procedurii falimentului; ma ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Procedura certificare carnete de munca de itm crisadi crisadi buna ziua Astazi am fost la ITM cu 100 carnete de munca inchise cu 01.01.2011 ( am aprobare de inscriere in carnete) . D-na inspector foarte draguta mi le-a ... (vezi toată discuția)