frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

ContSters201507 
	    	Utilizator

ContSters201507 
	    	Utilizator	    

m.belu 
	    	Utilizator

m.belu 
	    	Utilizator	    

Cum se audiaza un martor ( de buna voie / benevol si totodata membru direct cu una dintre parti ) pentru plangere penala si care sunt fazele prin care acesta trece de la politie - procuratura - tribunal
~ final discuție ~
 FRD	                   

Am depus 2 cererii intr-un dosar penal ce se afla la politie .Cererile le-am adresat procurorului de caz si vizau audierea unui martor in care am solicitat sa ... (vezi toată discuția)
	                    FRD	                   

Am depus 2 cererii intr-un dosar penal ce se afla la politie .Cererile le-am adresat procurorului de caz si vizau audierea unui martor in care am solicitat sa ... (vezi toată discuția)

maryus334	                   

Salutare.Am si eu o intrebare.Am fost audiat la procuratura in calitate de martor intr-un dosar de tentativa de omor.Acum cred ca procesul se apropie si va ... (vezi toată discuția)
	                    maryus334	                   

Salutare.Am si eu o intrebare.Am fost audiat la procuratura in calitate de martor intr-un dosar de tentativa de omor.Acum cred ca procesul se apropie si va ... (vezi toată discuția)

horia2010	                   

vreau sa initiez o actiune in instanta pentru inselaciune
ma adresez cu o cerere tribunalului (judecatoriei) sau trebuie sa fac o plangere la procuratura sau ... (vezi toată discuția)
	                    horia2010	                   

vreau sa initiez o actiune in instanta pentru inselaciune
ma adresez cu o cerere tribunalului (judecatoriei) sau trebuie sa fac o plangere la procuratura sau ... (vezi toată discuția)