avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... handicap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

handicap

care sunt drepturile sau facilitatile persoanelor cu handicap accentuat (psihic) iar in certificatul de handicap este facuta mentiunea..permanent,adica nerevizuibil,pot sa fie angajatii?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 14:16, 28 Iunie 2008
Va recomand sa cititi legea 448/2006, o puteti vizualiza aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna seara! Am citit pe internet despre scutirea de taxa pentru autorizatia de construire si certificat de urbanism pentru persoanele cu handicap. Am intrebat ... (vezi toată discuția)
Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap care muncesc mihailescucr mihailescucr Buna ziua! Eu sunt o persoana cu handicap accentuat,primesc un ajutor special de 237 lei.Daca ma angajez pierd ajutorul special sau nu? (vezi toată discuția)