avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"furt\" hypermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"furt" hypermarket

Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din hypermarket fara sa platesc ,de ce mau luat sa dau amprente daca nu am furat nimic si daca aveau voie sa-mi puna catuse fara sa aiba dovezi ca as fi vrut sa fur cum spui dansii.Vreau sa stiu daca aveau voie sa ma tina 7 ore la politie fara sa sun un avocat.In final am fost acuzat de complicitate la tentativa de furt si miau spus ca ma cheama sa vizionez casetele video dar au trecut 2 luni de atunci.
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
sorin1992, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:12, 1 Mai 2011
Daca exista o presupunere rezonabila de comitere a unei infractiuni si exista indicii temeinice in acest sens, da, aveau voie! Aveati dreptul la aparare prin avocat!
Daca nu lamuriti situatia direct cu organele de politie care au efectuat cercetarea la momentul incidentului,depuneti solicitare oficiala la sectia de politie responsabila,
pentru a va fi comunicat stadiul cercetarii

poate ati opus rezistenta,si de aceea v-au pus catusele.
spunetine sincer daca ati vrut fura ceva sau nu,ca sa va putem da raspunsuri competente si utile.
Ati fost reclamat sau ati fost prins furand ?
Incercati sa dati cat mai multe detalii pentru a putea fi ajutat.
cand am iesit de la case ma luat o persoana care lucreaza la camere.nu am avut intentia sa iau absolut nimic.miau spus ca ma vazut cineva cand am luat o sticla de pe raft si la case nu o mai aveam....da am luato si am lasato la un alt raion ca mam razgandit si nu mai aveam timp sa o duc la loc ca pierdeam autobuzul.cand ma luat la intrebari persoana care lucreaza la camere mia spus sa ma legitimez si iam spus cu ce drept si impreuna cu agentii de la paza m-o adus intro camera sa ma controleze.mam dus fara sa opun rezistenta si mi-a spus ca cheama politia.cand a venit politia mia luat portofelul telefonul si mau tinut 5 ore intro camera fara sa ma lase sa ma duc nici macar la baie.apoi au venit si miau pus catusele ca cica au vazut ei pe camera ca am vrut sa fur sticla de care zic dansii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
sorin1992, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuz politia și paznici carfourr Andreeaxl Andreeaxl Bună ziua va rog sa îmi răspundeți și mie la o întrebare va rog frumos.astăzi am mers sa cumpăr ceva din carfour si la oprire am fost oprita de paznici ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Piciul21 Piciul21 buna ziua am si eu o intrebare in aprilie 2016 am lovit cu masina o bordura si am spart roata am lasat masina acolo am fost sa caut o cheie nu am gasit si am ... (vezi toată discuția)
Certa cu bataie in familie mosmartin1974 mosmartin1974 eu sant cetatean roman si pritena mea este cetateanca romanca cu rezidenta in ungaria,prin urma unor certuri am lovito ea sa dus la spital si doctorul a ... (vezi toată discuția)