avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"furt\" hypermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"furt" hypermarket

Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din hypermarket fara sa platesc ,de ce mau luat sa dau amprente daca nu am furat nimic si daca aveau voie sa-mi puna catuse fara sa aiba dovezi ca as fi vrut sa fur cum spui dansii.Vreau sa stiu daca aveau voie sa ma tina 7 ore la politie fara sa sun un avocat.In final am fost acuzat de complicitate la tentativa de furt si miau spus ca ma cheama sa vizionez casetele video dar au trecut 2 luni de atunci.
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
sorin1992, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:12, 1 Mai 2011
nu stiu ce au vazut ei pe casete,dar mi se pare un abuz.
puteti sa sesizati comandantul politiei in legatira cu cele intampla.
puteti sa le faceti si opetietie pe site-ul politiei romane,agentilor care va retinut ilegal.

depinde totusi ce au vazut pe camera.eu sincer nu cred ca ati furat si nici ca ati vrut fura.succes.
Formulati impotriva politistilor o plangere penala pentru lipsire de libertate si abuz in serviciu la parchetul de pe langa tribunalul local.
Formulati o asemenea plangere si impotriva agentilor de securitate.
Problema este foarte simpla , la casa nu aveati ace sticla si nu cred ca ar rezulta din imagini ca ati dat-o unei alte persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politia și paznici carfourr Andreeaxl Andreeaxl Bună ziua va rog sa îmi răspundeți și mie la o întrebare va rog frumos.astăzi am mers sa cumpăr ceva din carfour si la oprire am fost oprita de paznici ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Piciul21 Piciul21 buna ziua am si eu o intrebare in aprilie 2016 am lovit cu masina o bordura si am spart roata am lasat masina acolo am fost sa caut o cheie nu am gasit si am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat Garcia Garcia In moll in Germany security mau tavalit pe jos mau batut mi au rupt ochelari jacheta cureaua...am.poze cu toate si cu eii..mau tarat prin magazin si in spate ... (vezi toată discuția)