br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

br_nicku, utilizator
 br_nicku, utilizator 	
			~ final discuție ~
 elisa_28	                   

buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia ... (vezi toată discuția)
	                    elisa_28	                   

buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia ... (vezi toată discuția)

Stancu Raluca	                   

Buna ziua,
Ca sa expun pe scurt problema, mentionez ca in martie 2012 am finalizat procesul de custodie ( am custodie exclusiva) al fiicei mele, instanta ... (vezi toată discuția)
	                    Stancu Raluca	                   

Buna ziua,
Ca sa expun pe scurt problema, mentionez ca in martie 2012 am finalizat procesul de custodie ( am custodie exclusiva) al fiicei mele, instanta ... (vezi toată discuția)

Utilizator_cereopinie	                   

Am o hotărâre judecătorească prin care se stabilește că am custodie comuna cu tatăl.baietelului meu ,in urma efectuării testului de paternitate
 S-a ... (vezi toată discuția)
	                    Utilizator_cereopinie	                   

Am o hotărâre judecătorească prin care se stabilește că am custodie comuna cu tatăl.baietelului meu ,in urma efectuării testului de paternitate
 S-a ... (vezi toată discuția)