avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fractura mandibula in noaptea de Pasti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fractura mandibula in noaptea de Pasti

Buna ziua ,

Scriu aici in numele unui prieten care din pacate a avut nenorocul ca in dimineata de pasti 24.04.2011 sa fie omul nepotrivit la momentul si mai nepotrivit . O sa incerc sa explic cat mai corect . In dimineata de pasti el si cu cativa prieteni se intorceau dint-un club , in drum spre casa unii din ei s-au oprit sa manance ceva , intre timp amicul meu si cu inca un prieten inca nu ajunsesera , cand au ajuns , prietenii lor care erau deja acolo intrasera intr-o altercatie cu alte persoane care erau la fata locului , altercatie care s-a produs din cauza celor care nu faceau parte din grup , mai exact li s-au adus injurii amicilor nostrii . Amicul meu care venea din urma cu inca un prieten au vazut din departare ca prietenii lor deja incepusera sa fie agresati de cateva persoane din celalalt grup . Vazand acest lucru amicul meu a intervenit verbal fara nici un fel de injuriu , incercand sa le spuna sa inceteze ,nu a apucat nici macar sa ajunga la ei cand a fost lovit din spate de unul din grupul celorlalte persoane , in urma acestui eveniment si el s-a ales cu fractura de mandibula , spitalizare mai mult de o saptamana si saptamana ce urmeaza va trebui sa fie operat . El nu a fost singura victima din grupul luide prietenii .

Va multumesc si astept un raspuns , eventual niste pareri cu ce sa faca mai departe .
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 15:51, 3 Mai 2011
Asa.... Dar care este intrebarea?!!
sa depuna plangere penala impotriva celui ce l-a lovit.
functie de nr de zile de spitalizare se incadreaza si fapta.
Ce sa faca mai departe ,

Tatal lui a facut o plangere la politie in aceiasi zi el neputand fiind internat .

Vrea sa stie daca poate sa ceara despagubiri . Nemaifiind pus in aceasta situatie nu stim cum se procedeaza si ce mai trebuie facut .

Multumesc si scuze ca nu am fost mai explicit .
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
Bogdan O, utilizator
Plangere la politie,certificat medico legal,solutia urmeaza sa fie dispusa de procuror in raport de probele ce se vor administra
Deci trebuie sa astepte si dupa operatie , mers la IML .

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Accident rutier razvyyr razvyyr Buna ziua, numele meu este Razvan, am si eu intrebare pentru dumneavoastra. Am avut un accident am dat cu spatele iar in timpul executari manevrei de mers ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime ITD ITD buna ziua, va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni: 1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier bianca72 bianca72 In data de 9 iulie am suferit un accident de circulatie in urma caruia am fost operata de fractura bimaleolara.Vinovatul nu avea polita de asigurare RCA drept ... (vezi toată discuția)