avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neintelegeri cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neintelegeri cu vecinul

am o problema cu vecinul meu, care doreste neaparat sa-si construiasca un garaj lipit de peretele casei mele. va rog sa-mi spuneti, legal, care este distanta minima pe care trebuie sa o respecte, si eventual in ce acte juridice gasesc acest raspuns.
Cel mai recent răspuns: MCV1 , utilizator 18:20, 24 Mai 2025

ContSters202274 a scris:

Ca sa-si construiasca un garaj trebuie sa aiba autorizatie de constructie data de primaria de care apartineti. Vedeti in primul rand daca are aceasta autorizatie, daca nu in clipa in care incepe constructia faceti sesizarea la primarie!
Orice tip de grajd, nu se poate construi la o distanta mai mica de 50 m de o casa locuita. Sesizați Garda de Madiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul are nevoie de acordul pentru a construi un p+2 lipit de calcan taberecusuflet taberecusuflet Vecinul m-a anuntat printr-o scrisoare oficiala ca urmeaza sa construiasca un P+2 lipit de calcan si ca trebuie sa ii las in casa pe cei de la Inspectoratul in ... (vezi toată discuția)
Amplasare casa Della Della am inteles ca in martie 2009 a intrat in vigoare o hotarare locala in Timisoara conform careia nu poti construi decat cu acordul vecinilor dat la primarie sau ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre gardul meu si casa vecinului picu_mihai picu_mihai buna ziua!Ma numesc mihai si sunt din oras pantelimon....actualul proprietar care a luat ternul de langa mine si_a facut casa pe toata suprafata terenului(cea ... (vezi toată discuția)