avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... acte inscriere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

acte inscriere inm

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu acele copii certificate pentru conformitate de candidat.
In ce constau? Mai bine zis , ce trebuie scris ? si unde ?
Multumesc.
se scrie in partea de jos a copiei documentului respectiv "copie conform cu originalul" si semnatura candidatului.asta este tot.
trebuie sa certifici conformitatea cu originalul prin intermediul unui notar public. apoi trebuie sa mergi la Tribunal pentru supralegalizare. vezi ca sunt mai multe taxe de platit.
altfel nu sunt considerate actele valabile.
vezi ca scrie in regulament !
Se scrie pe fiecare copie de catre candidat "conform cu originalul" si se semneaza de catre acesta! Numai copia de pe diploma de licenta se legalizeaza de catre notarul public.
Eu m-am înscris. Se aplică procedura exact ca în Codul de procedură civilă. Cu alte cuvinte scrii pe fiecare din cele 2 copii
"conform cu originalul". Asta e tot. Nu mi-au cerut să trec pe la notar. Doar diploma de licenţă trebuie făcută în copie legalizată (la notar). Succes!
Buna dimineatza,

o intrebare pentru zz-man, unde ati depus dosarul? Am sunat pe 30.06.2008 la INM si mi-au spus ca la Judecatoria in a carei raza teritoriala am domiciliul, am sunat la Judecatorie S3 si au spus ca ei nu stiu nimic despre aceste inscrieri!
Va multumesc anticipat,

CONS
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2008
ELENA VASILE, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)
Ce este copia certificata pentru conformitate? Florentina_A Florentina_A Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele: -certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate; -actul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)