avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cesioneaza toate actiunile pe care le detine ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cesioneaza toate actiunile pe care le detine intr-un SA catre o persoana fizica care este asociat unic in cadrul SRL-ului cesionar?? E posibil??

Buna ziua! Am un SRL cu asociat unic care este actionar in cadrul unui SA. SRL-ul va cesiona toate actiunile care le are in cadrul SA-ului catre o persoana fizica.
problema mea este ca persoana fizica este cea care este asociat unic in cadrul SRL-ului. Este posibil ca SRL-ul sa cesioneze toate actiunile pe care le are in cadrul SA-ului, persoanei fizice care este asociat unic in SRL-ul care cesioneaza??
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 2 Mai 2011
Da. E foarte posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare srl tijana tijana buna ziua! ma intereseaza, in cazul vanzarii unui srl, care sunt etapele, si cum se poate trece un teren extravilan pe care societatea il detine, in posesia ... (vezi toată discuția)
Ps fizica vrea sa intra actionar in sa in locul unui srl. ce doc?? adela05 adela05 Buna ziua. Am un SRL cu asociat unic, care este actionar intr-un SA. Persoana fizica care este asociat unic in SRL doreste sa intre in SA, ca actionar ps ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma Gabriela VP Gabriela VP buna dimineata sunt actionar la un srl cu 50% si as dori sa cesionez celuilalt asociat actiunile mele.problema este ca el este actionar unic la alta firma ... (vezi toată discuția)