avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... inregistrarea dreptului de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

inregistrarea dreptului de autor

Unde trebuie sa ma adresez pentru inregistrarea dreptului de autor asupra unei lucrari de arta si care sint pasii de urmat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 14:49, 2 Mai 2011
Va adresati la O.R.D.A.(vezi www.orda.ro) Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor si gasiti pe siteul lor detaliile de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare idee dragosiv dragosiv Am o idee in cap care este legata de domeniul online si in acest moment aceasta idee nu este folosita de nimeni in Romania. As dori sa stiu daca pot inregistra ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor autor-carte autor-carte Buna ziua, Sunt o persoana oarecare, angajata la o firma si vreau sa scriu o carte despre orasul meu E vorba de o singura carte ce apreciez ca va avea ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pentru autor care nu vrea drepturi de autor kristhinel_87 kristhinel_87 Buna seara! Spuneti-mi va rog, ce sanctiune primeste un cantaret daca inregsitreaza un CD audio si-l distribuie la diferite magazine, care-l primesc fara nici ... (vezi toată discuția)